Enchanted with Elegance 

Отваряме през Май

Knyaz Pavel Grand HotelКонферентен център

Конферентен Център към Гранд Хотел Княз Павел се намира на 3-тия етаж в фоайето на хотела. Модерно оборудваната конферентна зала и бар мецанин с откритата тераса Ви предразполагат за различни по вид събития.

Над 100 кв. м. пространство за вашето събитие

Дневна светлина

Съвременно техническо оборудване с поддръжка на място

Високоскоростен интернет

Съдействие при планиране на събитие

Koнферентна зала

Голяма конферентна зала с наличието на естествена светлина, озвучаване и възможност за различни подредби на помещението.

Чрез натрупания ни опит в организирането на различни по вид мероприятия, Гранд Хотел Княз Павел Ви кани съвместно да организираме Вашето следващо събитие. Благодарение наличието на бар Мецанин, събитието Ви може да бъде от всякакъв характер – коктейлна среща, конферентно събитие или обучителен семинар, позволете ни да се погрижим за Вас и организирането на  Вашето събитие.

Техническо оборудване: мултимедиен проектор Epson, озвучителна система Yamaha, безжичен микрофон Shure, флипчарт, безжичен интернет.

Конферентен центърКапацитет на залата

Голяма конферентна зала с наличието на естествена светлина, озвучаване и възможност за различни подредби на помещението:

ЗалаПлощ (кв. м.)КапацитетТеатърКласна стаяП образноЦена 8ч./4ч/
Зала Княз Павел10090904040400лв./300лв.
Пишете ни...

Контактна форма

  Контактни детайли

  Детайли за събитието

  Настаняване

  Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информация.

  ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКоза да бъдете специален!

  Класически ресторант

  Работно Време: 07:30 – 00:00
  Местоположение: до Фоайе
  Капацитет: 250
  Дрес Код: Смарт – Кежуал

  Класическият ни ресторант разполага с изключително разнообразна шведска маса, както на закуска, така и на вечеря. Работното време на бюфета за закуска е от 07:30 – 10:00, а за вечеря от 19:00-00:00. Между тези часове може да се възползвате от изисканото ни А-Ла-Кард меню. През празничните дни  се провеждат участия от различни музикални групи. Ресторанта е отворен, както за гости на хотела, така и за външни клиенти.

  The Grand Lobby (лоби бар)

  Работно Време: 07:30 – 00:00
  Местоположение: до Фоайе
  Капацитет: 50

  В търсене на качествено Италианско еспресо? Това е мястото.

  Mezzanine bar

  Работно Време: 08:00 – 00:00
  Местоположение: eт. 3
  Капацитет: 50
  Дрес Код: Смарт – Кежуал

  Мецанин Лаундж е скрито кътче разположено на етаж 3 в централната сграда. Там може да се насладите на богат избор от световно-известни , бутикови уискита и пури . Заведението разполага и с външна тераса , която все още не функционира.

  Pool bar

  Работно Време: 10:00 – 21:00
  Местоположение: Западна градина
  Капацитет: 60
  Дрес Код: бански

  Гранд Хотел Княз Павел разполага с летен Пул Бар намиращ се в непосредствена близост до басейните ни. Тук може да се възползвате от богат избор на коктейли, бургери и студени напитки. Осигурява се обслужване на гостите в градината пред бара и  плажа.

  crosstext-align-left