Enchanted with Elegance 

Отваряме през Май

5-звездноНастаняване

LED 43” & 52” телевизори с многоезични канали и интерактивни възможности. Възможности за споделяне на съдържание с мултимедийни устройства на гостите. Всяко стая, студио и апартамент разполага с "умна" контролна система с таблет за температура на помещение, повикване на персонал, състояние "do not disturb". Тераса, телефон с гласова поща, звънец на входна врата, сешоар, електронен сейф, мини бар, сет за чай/кафе. Банята включва мраморни орнаменти, големи огледала, плюшени халати, чехли, Kimberly Clark козметика.

71 Стандартни стаи, 42 Делукс стаи, 10 Студия, 2 Апартамента, 1 Гранд Апартамент.

стаи и студия...

DoubleStandard Room

СтандартнаДвойна стая

232 лв.
Стаите са подходящо за настаняване на двама гости на спалня или отделни легла. Оборудвани са със сет за кафе/чай, мини бар, 43" мултимедиен телевизор и WiFi. Разполагат с тераса.

DoubleStandard Room

Стая Делуксс английска тераса

212 лв.
Просторна и модерно обзаведена стая с тераса и изглед към градския парк или басейна на хотела. Стаите разполагат с богат асортимент на артикули в Мини Бара, Интерактивна Телевизия, Сейф, контролно табло за климатична система и разтегателен фотьойл.

DoubleStandard Room

СтудиоСтандарт

180 лв.
Красивите и луксозни студия са разположени на последния 6-ти етаж на хотела. Подходящи за настаняване на двама гости с възможност за голям разтегателен диван за още двама. Оборудвани са със сет за кафе/чай, кухненски бокс, баня с вана и душкабина, 43" мултимедиен телевизор и WiFi.
апартаменти...

DoubleStandard Room

СтандартенАпартамент

232 лв.
Този красив апартамент е подходящ за 2+1 гости. Оборудван е със сет за кафе/чай, 52" мултимедиен телевизор и WiFi.

DoubleStandard Room

ГрандАпартамент

252 лв.
Най-луксозният ни апартамент е подходящ за настаняване на 2+1 гости. Оборудван е със сет за кафе/чай, 52" мултимедиен телевизор и WiFi. 
Разполага с балкон с гледка над басейна.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информация.

ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКоза да бъдете специален!
crosstext-align-left